Wall of Sound / Grenswerk / Venlo

4 maart spelen we in Venlo samen met If Anything Happens To The Cat en There There!

Wall of Sound is een concept waarin de uithoeken van de gitaarmuziek verkend worden: denk aan genres als post-rock, sludge en psychedelica. Na een aantal succesvolle edities in Perron55 trekken we hem door naar Grenswerk! Verwacht een heerlijke bak (instrumentale) shoegaze, darkwave en post-rock deze avond. Let op: dit is een Club Grenswerk show.

If Anything Happens To The Cat is een vijfkoppige band uit België die een mix van post-rock, shoegaze en indie rock maken. Ieder nummer neemt je mee in een reis, van intro tot de outro is het een groot verhaal. In 2012 hebben ze hun eerste EP gereleased en in 2014 hebben kwam het eerste album uit.

Non Alignment Pact is een vierkoppige band afkomstig uit Nijmegen. De koude gitaargeluiden combineren erg goed met de diepe en donkere klanken van de bas samen met de synthesizer en de drukkende drums. De inspiratie van de band ligt in de jaren 80 door band als The Cure, Joy Division en Depeche Mode.

There There bestaat sinds 2013 en is opgericht in Breda. De band biedt een intense luisterervaring, van minimalistisch en dromerig naar meedogenloos hard. Verder wonnen ze de Bredase PopRock Bandwedstrijd en in dat jaar presenteerden ze tevens twee singles. Shoegazing New Wave uit Brabant!